Slagteri og frysehus

Ole Rømer Hansen

Produktionsmedarbejder

Ole er ansvarlig for lagerføring og styring af produktionstal. Han står for fabrikkens certificeringer, egenkontrol og kvalitetsstyring.

Claus Brixensen

Produktionsmedarbejder

Claus har ansvaret for slagteriet i slagtesæsonen, og koordinerer produktion af råvarer efter kundernes ønsker. Desuden fungerer Claus som virksomhedens hånd- og full body model!!

Michal Wojciech Wypasek

Produktionsmedarbejder

Michal er produktionens blæksprutte. Han hjælper med læsning/losning af biler, kørsel mellem fryser og slagteri, og klargøring af produkter til filetering. Michal træder også til hvis der mangler folk i slagteri, filet eller pakkeri.

Stephane Dazelle

Produktionsmedarbejder

Stephane er ansvarlig for virksomhedens frostlagre, indfrysning og filetering. Derudover sørger han for logistik og pakning af lastbiler til kunderne, udfyldelse af transportpapirer samt koordinering med eksterne frysehuse.

Krzysztof Piotr Latka

Produktionsmedarbejder

Krzysztof (Chris) er i slagtesæsonen ansvarlig for driften af frysehusets glaserings- og frostpakkeri. Udenfor sæson går han til hånde med blandt andet klargøring af udstyr samt skift af net på havbrugene.

Kamila Magdalena Laszkiewicz

Produktionsmedarbejder

Kamila arbejder i SnapPack, hvor hun pakker fisk og filetprodukter. Derudover hjælper Kamila i vaskeriet og i Snaptun Frysehus når der er behov.

Oliwia Katarzyna Lorek

Produktionsmedarbejder

Oliwia arbejder til dagligt i SnapPack hvor hun pakker fisk- og filetprodukter. Derudover hjælper hun i de andre afdelinger efter behov.

Lukasz Krzysztof Mlynek

Produktionsmedarbejder

Lukasz arbejder til dagligt i SnapPack, som er Snaptungruppens pakkeriafdeling af færdige filet- og fiskeprodukter. Når han ikke er i pakkeriet hjælper Lukasz i frostpakkeriet og i fryserne.